Polikliniek

Hoe verloopt uw eerste bezoek aan onze polikliniek?

Allereerst worden uw klachten besproken met de MKA-chirurg. Vervolgens probeert hij achter de oorzaak van uw klachten te komen. Daarom onderzoekt de MKA-chirurg u. Hij zal daarbij uitleggen wat er gebeurt en waarom. Als u iets niet begrijpt of als u meer wilt weten, kunt u altijd om uitleg vragen.

Doorverwijzing

Uw tandarts, orthodontist, huisarts (of andere specialist) heeft u doorverwezen naar de polikliniek MKA-chirurgie. Soms krijgt u voor of na uw afspraak met de MKA-chirurg nog een aantal andere onderzoeken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het maken van een röntgenfoto. Op basis van de uitslag van de onderzoeken stelt de MKA-chirurg een behandeling voor of hij verwijst u door naar een andere specialist.

Apeldoorn

Onze polikliniek is gevestigd in het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn. Hier vinden de consulten plaats, verrichten we verschillende kleine behandelingen onder lokale verdoving en voeren we ook grotere behandelingen uit onder narcose.

MKA Apeldoorn

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

Route 25

055 – 581 13 74
Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 16:00 uur

Gelre ziekenhuis

055 – 581 81 81
24uur per dag bereikbaar

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of onze behandelingen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.

Afspraak maken
gelre ziekenhuis apeldoorn

Partners